Europa

Rondreizen in Europa

Waarom ver weg gaan als Europa zoveel moois te bieden heeft voor een rondreis naar ieders wens? En je bespaart jezelf ook nog eens een lange oncomfortabele, dure vliegreis. Europa biedt veel prachtige natuur en een schat aan culturele rijkdommen. Niet voor niets worden er vele rondreizen in Europa aangeboden voor alle leeftijden, individueel of in een groep, waarbij er vele interessante plaatsen bezocht worden. Populair wat betreft cultuur is Zuid-Spanje (Andalusië), het oude Griekenland en het historische Italië. Scandinavië, Ierland en het Verenigd Koninkrijk zijn in trek bij natuurliefhebbers.

» Lees meer over rondreizen in Europa

Weekendje weg

Zoek je een leuk weekendje weg, maar is het budget ook belangrijk? Dan zijn er een aantal websites waarvan je het aanbod met elkaar kunt vergelijken. Maar ook als je iets meer wilt besteden zijn er vele mooie websites met een groot aanbod hotelarrangementen waaruit je kunt kiezen.
En voor welk land of regio kies je? Er zijn vele leuke bestemmingen, maar smaken verschillen natuurlijk. Als je een weekendje weg wilt maar je weet nog niet waarnaartoe dan kun je hier inspiratie opdoen. Denk aan de verschillende leuke steden in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld België, waar een weekendje weg naar Antwerpen of Brugge erg populair is. Je kunt ook kiezen voor een culinair hotelarrangement, weekendje golfen, weekend weg in de natuur, uitwaaien aan zee of genieten van een ontspannen saunaweekend. We geven je tips voor een weekend weg en op de genoemde websites kun je kiezen uit goedkope hotelaanbiedingen en aantrekkelijke hotelarrangementen.

» Lees meer over het boeken van een weekendje weg