Een weekendje weg boeken

Op deze pagina vind je enkele goede tips voor websites om een weekend weg te boeken:

Charmanthotel.com

Opvallend bij de site CharmantHotel.com is de luxe uitstraling en de kopjes bovenaan die een keuze bieden uit een weekend weg aan zee, een hotel met een sauna in de buurt, hotels gefocust op natuur, golf of steden. Daaronder staat de zoekmachine om nog meer opties te bezien. De site geeft duidelijke informatie in verschillende blokken, waarin de hotelaanbiedingen en hotelarrangementen voor bijvoorbeeld de feestdagen besproken worden. Ook hier kun je gewoon kiezen voor een wellness hotelarrangement, maar ook een hotelarrangement aan zee of een wat goedkoper maar charmant hotel in de natuur.

Hotel4Golf.nl

Ben je een golfliefhebber en wil je er graag even een golfweekend tussenuit? Dan kun je op Hotel4golf waarschijnlijk wel een geschikt hotel vinden. Deze site specialiseert zich in het aanbieden van een golfweekendje weg bij hotels met een eigen golfbaan of een grote golfbaan in de buurt. Op die manier kun je ontspannen in een van de golfhotels of andere comfortabele hotels en je laten verzorgen en je golfhobby uitoefenen in de directe omgeving. De hotels zijn daarnaast soms nog voorzien van een wellnesscentrum. Via een heldere zoekmachine op de homepage van de site vind je een hotel naar wens. Je kunt op Hotel4Golf.nl ook kiezen voor een van de golfaanbiedingen en golfarrangementen.

Hotel4Dinner.com

Het hoofdthema van de website Hotel4Dinner.com is: culinair. De hele focus ligt op een goede verzorging en gastronomische maaltijden tijdens een culinair weekendje weg of gastronomische midweek. Je kunt kiezen uit romantische etentjes of een wine-and-dine-arrangement. Ook hier is via de zoekmachine op de homepage het hotel te vinden dat bij je in de smaak valt. Vaak bieden de gastronomische hotels een totaalpakket aan met culinaire diners en speciale wijnen.

Hotel4Wellness.nl

De naam zegt het al: de site Hotel4Wellness.nl richt zich vooral op ontspanning en wellness. Er is ruime keuze uit de hotels, waarbij er een onderscheid wordt gemaakt in hotels met sauna, hotels met een uitgebreid wellnesscentrum en bijvoorbeeld hotels met sauna aan zee. Zo kun je precies je eigen wellnessweekend samenstellen. Dan kun je ook nog kiezen waarheen u weg wilt gaan: Nederland, Duitsland, Luxemburg of België? Zo kun je je ontspannende saunaweekend combineren met een stedentripje in het buitenland.