Eindeloos genieten in de Belgische Ardennen

Posted on 25 augustus 2015 · Posted in België, Europa

Een vakantie in de Belgische Ardennen biedt eindeloze mogelijkheden. Hier kunt u werkelijk op  uw eigen manier genieten van uw vakantie. De prachtige natuurlijke omgeving vormt een prachtige omgeving voor een rustige wandeling. U kunt ook dankzij de diverse hoogteverschillen plezier beleven aan uitdagende mountainbiketochten of heftige wandelingen, wat bijna klimpartijen zijn. De voorzieningen voor sportieve activiteiten zijn goed verzorgd, met respect voor de natuur. Op deze manier kunnen nog vele mensen, vele jaren plezier beleven aan de Belgische Ardennen.

Voor meer informatie over een vakantie in de Belgische Ardennen klikt u op Parclesetoiles.com.

Mooie plekjes in de Belgische Ardennen
Wat u waarschijnlijk al wel verwacht had, veel grote steden zult u niet aantreffen in de Belgische Ardennen. De natuurlijke omgeving met de verrassende dorpjes en historische stadjes spelen de hoofdrol in dit gebied. Niet voor niks trouwen mensen graag in deze omgeving. Voorbeelden van grotere plaatsen en steden zijn Luik, Namen, Eupen, Malmedy of Spa. De mix van wat actie en wat historische cultuur is een heel normale ontdekking als u rondkijkt in de Ardennen. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw kinderen of oma en opa zich zullen vervelen tijdens deze vakantie.

Ik heb een paar leuke suggesties voor u:
– Ontdek de plaats Bastogne/Bastenaken waar u diverse momenten kunt bewonderen zoals het Mardasonne monument vol herinneringen aan de WOII

– Bezoek het plaatsje Bouillon met het mooie kasteel, ontdek het plezierige dierenpark hier

– Ontdek de leisteenmijn in Bertrix, kies voor een rondleiding en proef de sfeer van de mijnen

– Bij de stad Malmedy of Durbuy beginnen diverse wandelingen en fietstochten, rondkijken in deze plaatsen is ook zeker de moeite waard

– Kom tot rust in een van de wellnesscentra zoals in Spa, waar het beroemde bronwater werd gewonnen en gevonden

– Iedereen zal weer anders genieten in de Belgische Ardennen, u kunt met een gerust hart voor jong en oud kiezen voor deze vakantiebestemming.