Een vakantiehuisje vinden in Limburg

Limburg is de meest zuidelijke provincie van Nederland waar veel leuke en gezellige steden en dorpjes te vinden zijn. Het zuiden van Limburg staat vooral bekend om zijn mooie heuvelland, natuur en landschap. In deze blog lees je meer informatie over het prachtige gebied Limburg en bieden wij tips waar je mooie vakantiehuisjes in Limburg en Valkenburg kunt vinden. Want wil je genieten in een luxe huisje aan het water? Dan is dit absoluut een topbestemming!

Valkenburg als vakantiebestemming

Een voorbeeld van een stad waar veel toeristen komen, is Valkenburg. Voor de mensen die nog nooit in Valkenburg zijn geweest is het zeker aan te raden deze stad een keer te bezoeken en te overnachten in één van de vele accommodaties. In dit artikel kun je lezen waar in Valkenburg je een vakantiehuis kunt boeken, maar eerst zal in het kort verteld worden waarom het de moeite waard is om voor Valkenburg te kiezen.

Wat te doen in Valkenburg?

Valkenburg wordt ook wel Valkenburg aan de Geul genoemd. Valkenburg is een mergelstad met vele gezichten, want echt iedereen kan zich in deze stad vermaken. Valkenburg ligt in het zuiden van de provincie Limburg waar men kunnen genieten van het Limburgse heuvelland. Je kunt er ontzettend goed fietsen, wandelen en genieten van de rust van de natuur. In het centrum van Valkenburg is een straat met allerlei gezellige cafés te vinden, waar je in de zomer lekker op het terras kunt genieten van een echt Limburgs biertje. Daarnaast zijn er in Valkenburg ook genoeg leuke en uiteenlopende restaurantjes te vinden waar je lekker kunt eten. Ook voor de kinderen is er genoeg in Valkenburg te doen. Zo kun je met de kinderen naar de Valkenier gaan, het Sprookjesbos en de Rodelbaan. Valkenburg is dus een veelzijdige stad waar iedereen zich kan vermaken.

Vakantiehuizen in Valkenburg

Er zijn in Valkenburg verschillende parken te vinden waar een vakantiehuis gehuurd kan worden. Mocht je op zoek zijn, dan kunnen onderstaande beschrijvingen je misschien helpen bij het nemen van een besluit.

  • Landal De Cauberg; Landal Greenparks heeft diverse bungalowparken in heel Nederland, zo ook in Valkenburg. Op het park van Landal zijn verschillende soorten vakantiehuizen te vinden, zoals luxe uitvoeringen, grote woningen, reünievakantiehuizen, mindervalide uitvoeringen, rookvrije en huisdiervrije vakantiehuisjes. De vakantiehuizen kunnen rechtstreeks op de website van Landal geboekt worden.
  • Vakantieoord Zonnehoeve; de Zonnehoeve is een hele grote boerderij waar verschillende appartementen in gevestigd zijn, die verhuurd worden aan toeristen. De boerderij ligt midden op het platteland, omgeven door mooi landschap en bossen. De vakantiehuizen op de Zonnehoeve zijn modern en comfortabel ingericht. In totaal kunnen er zes gehuurd worden, waarvan twee geschikt zijn voor vier personen, twee voor zes personen, één voor acht personen en één voor tien personen.
  • Résidence Valkenburg is een park van Topparken dat gelegen is midden in het Geuldal. Het park heeft o.a. een verwarmd buitenbad en fancy restaurant en een speeltuin voor de kids.

Geplaatst

in

door

Tags: