Fijn vliegen met KLM

Posted on 30 augustus 2013 · Posted in Europa

vliegtuigLigt je reisbestemming ver weg, of ga je voor korte duur op vakantie? Dan is het fijn om per vliegtuig te reizen. Want vliegen biedt comfort. Zeker bij lange reizen. En ga je slechts voor een paar dagen op stedentrip? Dan is het toch zonde van de tijd om uren in de auto door te brengen? Vliegen is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. In een handomdraai heb je online een scherp geprijsd ticket geboekt. Maar met welke maatschappij kan je eigenlijk het beste vliegen?

Comfortabel vliegen met KLM

Er zijn heel veel ticketaanbieders. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Transavia, Ryan Air, Vueling en natuurlijk ook KLM. Het voordeel van vliegen met KLM is dat je net even wat meer luxe hebt dan met de meeste andere luchtvaartmaatschappijen. Zo is de check-in van KLM op Schiphol stukken sneller dan die van collega maatschappijen. Ook mag je zonder meerkosten een koffer meebrengen. Mits deze lichter is dan 24kg.

Minder service

Andere maatschappijen bieden over het algemeen wat minder service aan. Zo moet je vaak betalen voor extra bagage die je naast je handbagage wilt meenemen. Dit bedrag kan al snel oplopen tot 45 euro voor een enkele vlucht. Ook zijn er maatschappijen die niet vanaf Schiphol vliegen. Een voorbeeld hiervan is de prijsvechter Ryan Air. Boek je een ticket naar Barcelona? Dan moet je opstappen op Eindhoven of Maastricht.

Benieuwd naar de mogelijkheden van vliegen met KLM? Zoals actuele tarieven of informatie over de KLM werelddeal weken? Bekijk dan de website!