Genieten van een stedentrip

Posted on 30 augustus 2013 · Posted in Europa

ParijsEen paar dagen van huis. Even weg uit de dagelijkse routine. Andere dingen zien, nieuwe mensen ontmoeten. Een stedentrip is niet alleen ontzettend leuk. Ook is een citytrip gewoon heel goed voor je gezondheid. Want de boog kan niet altijd gespannen staan!

Zonnige stedentrip

Moet de accu echt nodig worden opgeladen? Boek dan een korte trip naar een zonovergoten stad als Barcelona, Lissabon of Istanbul. Naast een flinke dosis vitamine D heeft een zonnig tripje nog veel meer te bieden. Geniet op een gezellig terrasje van een verfrissend biertje. Laat op een mooi stadsstrandje, liggend op je handdoek, warme zonnestralen je lichaam bruinen. Of flaneer op je slippertjes over de boulevard. Wachtend op een prachtige zonsondergang.

Lekker shoppen

Ben je een echte shopliefhebber? Vind dan je ontspanning tijdens een heerlijke weekendje geld uitgeven in een typische winkelstad als Londen, Antwerpen of Stockholm. Het enige wat je voor zo’n weekend nodig hebt zijn prettig zittende schoenen en een goed gevulde portemonnee. Onder het motto ‘shop till you drop’ kun je je het hele weekend uitleven in lieve boektiekjes, exclusieve designersshops, uitgebreide warenhuizen en bekende modeketens.

Cultuur snuiven

Is jou reisje pas echt geslaagd wanneer je een goed museum hebt bezocht en bijzonder cultureel erfgoed hebt kunnen bewonderen? Ga dan op stedentrip naar historische steden als Rome, Wenen of Berlijn. Oude kathedralen, prachtige bruggen en kronkelige straatjes die uitmonden op een gezellig stadsplein. Er is in een oude stad ontzettend veel te zien!  

Stedentrip boeken bij Vrijuit

Lijkt het je heerlijk om er een paar dagen tussenuit te knijpen? Kijk dan op Vrijuit.nl voor een uitgebreide aanbod van stedentrips.