De fantastische strandvakantie op Sardinie

Posted on 1 september 2016 · Posted in Europa, Italië

Sardinië is perfect voor een strandvakantie, dus hoe geweldig is het als uw appartement direct aan de kust zou liggen? Juist ja, ideaal! Het gevoel dat u een half uur lang moet sjouwen met de strandtas om bij  het strand te komen is voorbij met een appartement direct aan de kust. Loop een paar minuten en u bent er al!
Op deze kustaccommodaties geniet je eindeloos van het uitzicht en na het ontbijt meteen een duik nemen in de zee of een ochtendwandeling maken over het strand. Sardinië heeft zowat de mooiste stranden ter wereld en met een appartementje aan het strand ervaart u dit het best!

Kindvriendelijke accommodaties

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de meeste accommodaties kindvriendelijk zijn, maar net die extraatjes die het voor de kinderen buitengewoon aangenaam maken; dat zijn de ‘echte’ kindvriendelijke accommodaties.
Want als de kinderen het naar hun zin hebben dan geldt dit ook vaak voor de ouders.  Een fijne accommodatie waar de kinderen met andere (Nederlandse) kinderen kunnen spelen, de kleintjes die onbezorgd in het kinderbadje kunnen zitten,  een fijne speeltuin waar de kids kunnen ravotten, speelweides waar ze een balletje kunnen trappen of gewoon knuffelen met de diertjes die aanwezig zijn en dit alles in een veilige omgeving . Klinkt dit niet als een ideale accommodatie voor het hele gezin?

Tritt – Case in Sardegna heeft diverse accommodaties geselecteerd die bijzonder kindvriendelijk zijn.  Ook de stranden bij deze accommodaties zijn kindvriendelijk – denk aan een strand wat langzaam afloopt en fijn zand waar ze zandkastelen mee kunnen bouwen.  Sardinië is een geweldig eiland voor vakanties met kinderen, klik hier om direct door te gaan naar de accommodaties.

Boek een accommodatie op Sardinië!

De overweldigende omgeving, de zeer rijke historie, het heerlijke mediterranen klimaat, de ongerepte natuur, kilometers lange witte stranden, de prachtige gebieden als de Costa Smeralda en steden als Cagliari. En niet te vergeten die heerlijke keuken, gebaseerd op wat het land per seizoen te bieden heeft…Een ding is zeker, ga op vakantie naar Sardinië en u bent verkocht!

Wilt u dit afwisselende en onaangetaste eiland ervaren? selecteer een passende accommodatie uit op onze website www.vakantieinsardinie.nl en u bent verzekerd van een onbezorgde vakantie op Sardinië.